Tarieven

Tarieven zijn maatwerk. Wij werken zowel op basis van vaste prijsafspraken als op uurtarief. Vooraf geven wij een indicatie van de tijd die naar verwachting aan de zaak besteed zal worden. Bij ingewikkelder zaken maken wij voor u een begroting. Op die manier proberen wij zoveel mogelijk vooraf duidelijkheid te geven over de kosten van het advies of de procedure.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij zijn ingeschreven bij de Raad voor rechtsbijstand en dat betekent dat wij ook op basis van een toevoeging werken. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw (eigen) vermogen, kunt in aanmerking komen voor een toevoeging. Als de toevoeging wordt verleend dan wordt aan u door de Raad voor rechtsbijstand wel een eigen bijdrage opgelegd.

Wij zorgen voor de aanvraag van de toevoeging . Als de toevoeging wordt toegewezen brengen wij de eigen bijdrage bij u in rekening.

U moet er rekening mee houden dat indien na afloop blijkt uw zaak financieel voordeel heeft opgeleverd, de toevoeging achteraf kan worden ingetrokken. U moet dan alsnog de overeengekomen vaste pakketprijs of het uurtarief betalen.

Voor meer informatie over de (voorwaarden van de) gefinancierde rechtsbijstand kunt u www.rvr.org raadplegen.

Neem gerust contact met ons op.
Vragen staat vrij.