Persoonlijk, deskundig en duidelijk

Wij zijn geïnteresseerd in mensen en daarom nemen wij ook graag de tijd om u te leren kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u beter kunnen helpen als wij weten wat uw belangen zijn. Als u ons belt krijgt u ons gewoon aan de lijn, geen keuzemenu, geen wachtmuziek; non nonsens. Als de advocaat die u wilt spreken er niet is, dan wordt u teruggebeld. Heel normaal, maar wel zo prettig.

Vragen? Bel gewoon even 024-820 078 0 of mail Lap en Hofmans Advocaten.

Lap en Hofmans Advocaten

Wij houden van duidelijkheid. Duidelijkheid over wat kan en wat niet kan; duidelijkheid over de kosten; en duidelijkheid over wat u van ons kan verwachten. Duidelijkheid zorgt voor tevreden klanten en tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje.

Wij bieden de mogelijkheid om een afspraak te maken op uw bedrijf om daar uw juridische zaken te bespreken. Dat heeft als voordeel dat wij uw onderneming beter leren kennen en dat u zo snel mogelijk verder kunt met ondernemen.

Wij begrijpen dat het soms lastig is om tijdens kantooruren een afspraak te maken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om in de avonduren een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak inplannen voor een gratis kennismakingsgesprek? Bel ons dan gerust op!

Neem gerust contact met ons op.
Vragen staat vrij.