Personen- en familierecht

Bij het personen- en familierecht gaat het om de mensen zelf. Geen onderdeel van het recht is zo direct op de mens gericht. Of het nu gaat om een echtscheiding met jonge kinderen of een naamswijziging, emoties spelen altijd een belangrijke rol. Als advocaat is het de kunst om partijen juridisch houvast te bieden zonder de menselijke kant van de zaak uit het oog te verliezen.

Vragen? Bel gewoon even 024-820 078 0 of mail Joost Lap.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij helpen bij alle voorkomende problemen in het personen- en familierecht. U kunt daarbij denken aan een echtscheiding, een ouderschapsplan, geschillen over het gezag of de voogdij over de kinderen en het vaststellen van een omgangsregeling of alimentatie. Ook bij een kwesties over curatele, bewind en mentorschap kunnen wij u helpen.

Geschillen waarbij Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming betrokken zijn vallen ook onder het personen en familierecht. Er kan sprake zijn van een ondertoezichtstelling (OTS), een uithuisplaatsing (UHP), of een onderzoek in een procedure voor omgang of gezag. In al die gevallen bieden wij begeleiding en advies.

Vrijblijvend uw situatie bespreken? Wij adviseren u graag.

Laat uw gegevens achter, zodat wij u terug kunnen bellen.


    Vrijblijvend uw situatie bespreken? Wij adviseren u graag.

    Laat uw gegevens achter, zodat wij u terug kunnen bellen.

      Neem gerust contact met ons op.
      Vragen staat vrij.