Samen Scheiden

Een echtscheiding is een pijnlijk proces. Als u er samen uit wilt komen bieden wij de mogelijkheid om tegen een vast tarief samen uw echtscheiding te regelen. In een eerste vrijblijvend gesprek bekijken wij uw situatie en de mogelijkheden om er samen uit te komen.

Als u zelf al afspraken heeft gemaakt leggen wij deze deskundig vast en kunnen de kosten laag worden gehouden. Als u echter hulp nodig heeft bij het maken van afspraken dan helpen wij u uiteraard ook graag. Er zullen dan één of meerdere mediationgesprekken worden gehouden onder leiding van een advocaat mediator.

Afhankelijk van uw situatie is een gezamenlijke echtscheiding al mogelijk vanaf € 1.400,00 exclusief 21% btw, griffierechten en de kosten van een uittreksel uit het huwelijksregister.

Wij stellen op basis van uw afspraken een convenant en ouderschapsplan op en dienen voor u een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding in. Waar nodig krijgt u deskundig advies.

Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw (eigen) vermogen, kunt in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dan gelden voor u lagere tarieven.

Interesse?Neem contact op
vanaf € 1.400,-ex btw

Eigentijdse Advocatuur op maat?

Bekijk de rechtsvormen